Escoltar

Presentació de l'edifici Interdepartamental II a la UIB, que encabirà laboratoris, aules i despatxos d'estudis de Ciències de la Salut

L’edifici costarà 6.9 milions d’euros, i compta amb el finançament de la Conselleria d’Educació i Universitat i el cofinançament del fons FEDER 

La UIB ha presentat avui el projecte del nou edifici Interdepartamental II, del qual es licitarà l’obra el segon semestre d’enguany. Aquest edifici s’inclou en la planificació del tram regional del programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per al període 2014-2020. El novembre de 2018 es va formalitzar el conveni de col·laboració entre el Govern i la Universitat per a la construcció d’aquest edifici, que acollirà els estudis de Ciències de la Salut i solucionarà la manca d’espai per a aules, laboratoris i despatxos vinculats als estudis d’Infermeria, Fisioteràpia i Psicologia. Serà un edifici constituït de planta baixa i dos pisos, i el seu pressupost de construcció és de 6.900.000 euros.

Un edifici de tres plantes

L’edifici Interdepartamental II tindrà tres plantes per acollir la Facultat i el Departament d'Infermeria i Fisioteràpia i la Facultat i el Departament de Psicologia.

A la planta baixa, s’hi ubicaran els laboratoris de Fisioteràpia, aules docents i una aula de graus, així com un menjador per als estudiants, els serveis administratius i el Servei d’Alumnes i Gestió Acadèmica.

A la primera planta, hi haurà aules de dimensió mitjana i petita, així com despatxos per a professors associats, una sala per a becaris, les sales de simulació clínica i els laboratoris de Psicologia.

A la segona planta, s’hi habilitaran els despatxos per als professors dels departaments d'Infermeria, Fisioteràpia i Psicologia.

La presentació del projecte de l’edifici ha estat a càrrec del doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears; l'arquitecte responsable del projecte, senyor Antoni Barceló, de l’estudi d’arquitectura Barceló Balanzó Arquitectes; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor, Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/03/2019

Data de publicació: 04/03/2019