Escoltar

XXVI Jornades de Psicologia a la UIB

L'Associació de Representants de Psicologia de la UIB organitza una setmana de tallers i conferències del 18 al 22 de març 

Inauguració
Dia: dilluns, 18 de març de 2019
Hora: 8.45 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma

Atenció als mitjans
Dia: dilluns, 18 de març de 2019
Hora: 11 hores
Lloc: hall de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

Del 18 al 22 de març de 2019 tenen lloc a la Universitat de les Illes Balears les XXVI Jornades de Psicologia, organitzades per l’Associació de Representants de Psicologia, una associació d'estudiants de la UIB que té com a objectius la representació dels alumnes, la defensa dels seus drets i interessos, i la difusió del coneixement relacionat amb les diferents branques de la Psicologia.

Les Jornades de Psicologia es fan des de l'any 1993 a la UIB i són les jornades organitzades per alumnes més antigues de l'Estat. Durant una setmana, psicòlegs professionals d'arreu de l'Estat impartiran tallers i conferències adreçats a alumnes de Psicologia i d'altres estudis, i a professionals que vulguin ampliar els coneixements sobre temes diversos de la Psicologia. 

Al llarg d’aquesta setmana, els inscrits podran participar en tallers i conferències d’experts en temes com la sexualitat, les addiccions, el procés de dol, l'androcentrisme, la psicologia d'emergències, l'arteràpia o la psicologia de l'esport, entre d’altres.

Inauguració

A la inauguració de les XXVI Jornades de Psicologia hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet;  el doctor Jordi Pich, degà de la Facultat de Psicologia; el senyor Javier Torres, degà del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, i la senyora Marta Martín, presidenta de l’Associació de Representants de Psicologia de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/03/2019

Data de publicació: 14/03/2019