Escoltar

Roda informativa: la directora de cinema Mar Coll presenta el seu film "Tres dies amb la família" (2009) al IV Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa:
Dia: dijous, 24 de febrer de 2011
Hora: 17 hores
Lloc: Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La senyora Mar Coll, guionista i directora de cinema, atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula Tres dies amb la família (2009), i la inclusió del film en el IV Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals de la UIB amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

També hi assistiran el senyor Xavier Picó, representant de la Caixa; i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Projecció cinematogràfica:
Dia: dijous, 24 de febrer de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Mar Coll presentarà i comentarà el film Tres dies amb la família (2009) en el marc de la quarta temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

Mar Coll (Barcelona, 1981) és directora de cinema i guionista. Als 18 anys entra a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), on es gradua en l’especialitat de direcció amb el projecte final de carrera L’última polaroid. La mort del seu avi i tot el procés de resoldre els assumptes relacionats amb la mort, la porten a escriure el guió de Tres dies amb la família, el seu primer llargmetratge, per al projecte Opera Prima de l'ESCAC. L’any 2010 guanya els premis Gaudí a la millor direcció i a la millor pel·lícula, i el Goya a la millor direcció novella per Tres dies amb la família.

Tres dies amb la família (2009). Léa ha hagut de fer un viatge a corre cuita a Girona, on el seu avi patern acaba de morir. Allà l’espera tota la família, a la qual gairebé no ha vist des que se’n va anar a viure a l’estranger. La mort del patriarca dels Vich i Carbó és l’excusa perfecta per forçar la convivència entre els seus descendents. Els tres dies que dura el velatori, la missa i l’enterrament són un bon moment per observar aquest joc d’aparences d’una burgesia conservadora en què tots els problemes són evidents però mai explícits.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/02/2011

Data de publicació: 23/02/2011