Escoltar

Repte Tria Salut

El Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable presenta una iniciativa creada des de la Fundació MAPFRE i la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables, REUS, mitjançant la qual us conviden a representar la vostra universitat en la primera olimpíada interuniversitària en línia d’àmbit nacional, Tria Salut.

Vols competir amb altres universitats per aconseguir que la teva sigui la més saludable?

A la Universitat de les Illes Balears volem que siguis partícip del repte de promoció de l’activitat física plantejat per MAPFRE que pretén promoure hàbits saludables a la comunitat universitària. Aquest repte tindrà lloc durant el mes de novembre.

El repte s’adreça als professors i estudiants universitaris que es comprometen amb el seu benestar i qualitat de vida. Us reptam a utilitzar una plataforma on podreu mesurar els vostres entrenaments esportius a través de desafiaments col·laboratius i rànquings amb la resta de companys.

 

Mou-te i descobreix tot el que pots fer!

A més de sumar quilòmetres vinculant-hi la teva app mòbil d'activitat esportiva favorita, descobriràs els beneficis que té seguir una vida saludable en els aspectes nutricional, emocional i físic.

Gaudeix interaccionant amb els amics a través de la xarxa social, pujant fotos de les teves rutes, llegint articles i consells relacionats amb una vida activa i saludable, entre moltes altres activitats.

Suma quilòmetres amb les setze universitats espanyoles que hi participen, forma part d’un repte col·laboratiu i demostra que podem ser la Universitat que més hi aporta de tot l’Estat.

El premi econòmic l’atorga la Fundació MAPFRE a una de les dues causes amb les quals treballa en l’àrea d’Acció Social, que podreu votar. Les causes són les següents, i cada una té dos projectes, entre els quals es dividirà el premi: Vides Creuades i Compta amb Nosaltres.

No tot és estudiar, t'hi atreveixes?

Registra't i accedeix al repte https://uib.saludydesafio.com/

Resolució del Repte Tria Salut: http://ousis.uib.cat/digitalAssets/532/532073_Noticia-REUS-completa.pdf

Documents relacionats

Data de publicació: 05/11/2018