Escoltar

Qui ens alimenta? Un curs sobre la sobirania alimentària

El curs s'impartirà els dies 20, 21 i 22 de novembre 

L'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible organitza el curs «Qui ens alimenta? Educació crítica cap a una alimentació sana», que s'impartirà els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2018 al campus universitari.

El curs s'emmarca en el projecte Alimentacció i pretén educar, sensibilitzar i donar suport a la comunitat educativa per generar consciència crítica i promoure l'acció davant les conseqüències socials, econòmiques i ambientals que genera el model agroalimentari actual. A més, vol promoure un model alternatiu basat en els principis de la sobirania alimentària, amb perspectiva de gènere, que aposta per un món rural viu, prenent com a eix dinamitzador el centre escolar per implicar la comunitat educativa.

El curs és gratuït i l'impartirà l'associació VSF-Justícia Alimentària, conjuntament amb Hegoa, Instituto de Estudios sobre Desarrollo y Cooperación Internacional. VSF-Justícia Alimentària és una associació formada per persones que creuen en la necessitat de canviar el sistema agroalimentari actual, que oprimeix i expulsa les comunitats rurals, i destrueix el medi ambient. Aquest canvi passa per la consecució d’un model de desenvolupament rural just en favor de la sobirania alimentària, com a proposta que dignifiqui la vida pagesa i garanteixi la sostenibilitat ambiental, social i cultural del dret a l’alimentació per a tota la població.

Més informació i inscripcions al web del curs. 

Data de l'esdeveniment: 20/11/2018

Data de publicació: 23/10/2018