Escoltar

Proves de batxillerat d'accés a la Universitat Setembre de 2017

Les proves de batxillerat d’accés a la Universitat tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2017 

Lloc de les proves

  • Palma: edifici G. M. de Jovellanos, campus de la UIB, Palma
  • Menorca: IES Josep Miquel Guàrdia
  • Eivissa: IES Santa Maria d'Eivissa
  • Formentera: IES Marc Ferrer 

Horari de les proves

Atenció als mitjans de comunicació

Dimecres, 6 de setembre, a les 10.30 h, a l’edifici G. M. de Jovellanos, la vicerectora d’Estudiants, Rosabel Rodríguez, atendrà els mitjans de comunicació interessats.

Imatges a les aules

Dimecres, 6 de setembre, a les 11.15 h, a l’edifici G. M. de Jovellanos, els periodistes gràfics podran entrar a l’aula AA01 per prendre imatges de les proves, i a les seus de les proves a les illes de Menorca (IES Josep Miquel Guàrdia), Eivissa (IES Santa Maria d'Eivissa) i Formentera (IES Marc Ferrer). 

Dades

A la convocatòria de la PBAU de setembre està previst que s’hi presentin uns 700 alumnes de batxillerat de les Illes Balears, xifra similar a la convocatòria de setembre el curs passat. Demà facilitarem les dades exactes, un cop ens les faci arribar la Conselleria d’Educació i Cultura.

Atès que des de fa alguns anys la tendència és avançar l’inici de les classes a la Universitat per l’increment d’hores lectives, queda poc marge de temps per a la realització, correcció i revisió dels exàmens de setembre als centres de batxillerat. Per aquest motiu no podem tenir avui les dades exactes del nombre d’alumnes que es presentaran a les PBAU de setembre.

Per evitar situacions com aquesta, la UIB ha proposat a la Conselleria d’Educació i Universitat passar a juliol la convocatòria de setembre de les PBAU, com ja fan altres comunitats autònomes com la Rioja, Astúries, Navarra, les Illes Canàries, la Comunitat Valenciana, Extremadura… 

Enllaços a les convocatòries de setembre de 2016 i de juny de 2017

Documents relacionats

Data de publicació: 05/09/2017