Escoltar

Presentació del llibre "Com una vella cançó", del doctor Joan Mas, catedràtic de Filologia Catalana de la UIB

Dia: dimecres, 18 de juny de 2008
Hora: 20 hores
Lloc: Centre de Cultura de l'Obra Social de «Sa Nostra», Caixa de Balears,
c/ de la Concepció, 12, Palma.

Acte de presentació del llibre Com una vella cançó, de Joan Mas, catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears, editat per Lleonard Muntaner.

La presentació serà a càrrec de la doctora Margalida Pons, el doctor Damià Pons, el senyor Lleonard Muntaner, i l'autor del llibre, Joan Mas.

«Instal·lat en el territori palpable de la memòria, Carles Sobremunt recupera els episodis més importants de la seva vida. La relació traumàtica amb l'“avi” i el poble, l'impacte del mar, l'experiència estètica i la lenta adquisició del coneixement. El dolor i la violència l'han acompanyat sempre... i també el plaer que indefectiblement se'n desprèn. En l'època més recent, ell i Esperança Riutort s'han deixat arrossegar, per la via de la tensió eròtica, fins als límits de la resistència física. Carles, des del turó de l'ermita, contempla, sol, el que n'ha quedat, mentre que Esperança, molt més forta del que ell creia, ha trobat la manera de reviure-ho encara amb més intensitat».

Documents relacionats

Data de publicació: 18/06/2008