Escoltar

Presentació del «I Anuari de la Joventut» de les Illes Balears, 2018

Conferència inaugural a càrrec de José Benedicto, catedràtic de Sociologia de la UNED 

L'Anuari de la Joventut és una iniciativa i el resultat de la col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears a través de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE); el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local; i la Universitat de les Illes Balears, concretament el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES). La iniciativa compta, a més, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de la Caixa d’Estalvis de Pollença, Colonya.

Roda informativa
Dia: dijous, 8 de novembre de 2018
Hora: 11.30 hores
Lloc: Teatre Municipal Mar i Terra, carrer de Sant Magí, 89, Palma

Alguns dels autors dels articles de l’Anuari de la Joventut atendran els mitjans de comunicació interessats.

Acte públic
Dia: dijous, 8 de novembre de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: Teatre Municipal Mar i Terra, carrer de Sant Magí, 89, Palma 

L’acte començarà amb l’obra de teatre Inestable (direcció, dramatúrgia i interpretació a càrrec d’Aina Aulí i Cintia Jurado), obra finalista del Certamen de Creació Teatral Art Jove 2016.

La presentació de l’Anuari serà a càrrec del senyor Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca; el senyor Josep Antoni Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença; el senyor Joan Ferrà, director de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) del Govern de les Illes Balears; la doctora Antònia Paniza, secretària general de la Universitat de les Illes Balears; i la doctora Belén Pascual, professora de l’àrea de Teoria i Història de l’Educació, membre del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) i coordinadora de l’Anuari de la Joventut.

Finalment el doctor Jorge Benedicto Millán, catedràtic de Sociologia de la UNED, farà una conferència sobre «Conèixer la joventut, visibilitzar els joves». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/11/2018

Data de publicació: 06/11/2018