Escoltar

Neix el Club d'Emprenedors de la UIB

Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears

Dia: divendres, 4 de juliol de 2014
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La FUEIB crea el Club d’Emprenedors de la UIB com un lligam entre Universitat i empresa, una forma de transferir capital humà, coneixement i tecnologia de la UIB a la societat.

L’objectiu del Club és articular i desenvolupar un itinerari d’emprenedoria per no deixar cap emprenedor potencial membre de la comunitat UIB en el camí, sense oportunitat de fer viable la seva idea per manca de formació o de suport. Es pretén aprofitar, organitzar i coordinar els recursos que les diferents institucions ofereixen a l’emprenedor per facilitar-hi l'accés. També es crearà una xarxa multidisciplinària d'emprenedors per afavorir el cotreball i el contacte entre emprenedors amb experiència i els que s'inicien en l'aventura d'emprendre amb el denominador comú de pertànyer a la comunitat UIB.

Entre les activitats previstes hi ha oferir formació en matèria d’emprenedoria, creació d'empreses i gestió de la innovació, així com programes de mentoria i tutorització, i cercar mecanismes de finançament dels projectes empresarials sorgits de la UIB.

Les competències del Club serien les següents:

  • Coordinar i gestionar els postgraus relacionats amb matèria d’emprenedoria i creació d'empreses.
  • Coordinar els programes de formació bàsica (competències transversals) i específica dirigida a emprenedors.
  • Coordinar els mecanismes de finançament dels projectes empresarials sorgits de la UIB (fòrums d'inversió, micromecenatge, finançament tipus àngels inversors).
  • Organitzar el concurs d'emprenedors de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/07/2014

Data de publicació: 03/07/2014