Escoltar

Lliurament dels premis de les Proves Cangur 2018

Dia: divendres, 1 de juny de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma    

Tindrà lloc el lliurament dels premis als guanyadors de les Proves Cangur 2018. Hi intervindran el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior; el senyor Enric Brassó, representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques; el doctor Daniel Ruiz, president de la Societat Balear de Matemàtiques; el doctor Jaume Monreal, coordinador de les Proves Cangur a les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB.

Proves Cangur 2018

La Societat Balear de Matemàtiques (SBM-Xeix) ha estat al capdavant de l’organització de la 19a edició a les Illes Balears de les Proves Cangur de matemàtiques. La Universitat de les Illes Balears és un dels principals suports de les proves (i, de fet, en fou l’organitzadora en les vuit primeres edicions). Així mateix, l’altre col·laborador institucional és la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Les Proves Cangur nasqueren amb la voluntat d'esdevenir una festa de les matemàtiques i són una activitat que es marca com a objectiu principal estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes, i aconseguir atreure el màxim nombre de centres i alumnat. Es tracta d'una prova de matemàtiques d'àmbit mundial promoguda per les societats Le Kangourou sans Frontières i Maths pour Tous: Association Européenne pour unes Mathématiques Culturelles et Populaires i hi participen més de set milions d'estudiants de tot el món, des de Rússia fins al Canadà, amb països d’arreu.

Les Proves Cangur estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). 

Data de l'esdeveniment: 01/06/2018

Data de publicació: 30/05/2018