Escoltar

Lliurament del Premi de Recerca sobre Cooperació Internacional al Desenvolupament

El projecte guardonat ha estat «Diseño de un plan de sostenibilidad para redes de comunicaciones rurales: estudio del caso Napo»

Dia: dimecres, 5 d'octubre de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc el lliurament del Premi de Recerca sobre Cooperació Internacional al Desenvolupament, que atorguen el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears a través de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS).

El jurat del premi ha decidit premiar el projecte «Diseño de un plan de sostenibilidad para redes de comunicaciones rurales: estudio del caso Napo», presentat per la senyora Inés María Bebea González. El premi està dotat amb 8.000 euros.

Hi assistiran el conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears, senyor Antoni Gómez; la directora general de Cooperació i Immigració, senyora Antònia Maria Estarellas; la directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, senyora Berta Artigas; la vicerectora d'Internacionalització i Cooperació, doctora Catalina N. Juaneda; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/10/2011

Data de publicació: 04/10/2011