Escoltar

Les empreses demanen professionals amb habilitats socials i comunicatives

El IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB ofereix als universitaris la possibilitat d'assistir a tallers que els formaran en les capacitats que demanen les empreses

 IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB 12 i 13 de març al campus universitaris

El IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB ofereix als universitaris la possibilitat d'assistir a tallers que els formaran en les capacitats que demanen les empreses. El Departament d'Orientació i Inserció Professional-DOIP de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears coneix les exigències de les empreses i les mancandes dels titulats. És per això que en el marc del Fòrum de l'Ocupació s'organitzen tallers específics:

Taller 1. Com s'ha d'elaborar el curriculum vitae i la carta de presentació: tipus de CV i de carta de presentació, estructura general del CV i de la carta de presentació i consells i normes bàsiques de redacció i presentació del CV i de la carta de presentació.

Taller 2. Estratègies comunicatives per a l'entrevista de treball: tipus d'entrevistes, conducta davant l'entrevista, preguntes més habituals, respostes més apropiades...

Taller 3. Les habilitats socials i comunicatives: com es pot ser més hàbil socialment: comunicació i assertivitat .

Els dies 12 i 13 de març de 2008 la UIB acollirà el IV Fòrum de l'Ocupació. Quaranta empreses d'àmbits diferents s'instal·laran a l'edifici G. M. de Jovellanos del campus de la UIB amb l'objectiu d'acostar-se als universitaris i conèixer de prop els professionals del futur.

Data de publicació: 12/03/2008