Escoltar

La XXV Olimpíada de Química a la UIB compta amb la participació de 110 alumnes de batxillerat de les Illes Balears

Dia: divendres, 24 de febrer de 2012
Hora:
9.15 hores
Lloc:
aula 1 de ledifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari,
i
seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de 9.15 a 9.40 hores.

Tindrà lloc la XXV Olimpíada de Química a la UIB, amb la participació de 110 alumnes de batxillerat (87 de Mallorca, 8 de Menorca, 15 d'Eivissa), matriculats en 35 centres de les Illes Balears.

L'Olimpíada de Química és un concurs adreçat a alumnes matriculats al segon curs de batxillerat que cursen l'assignatura Química en centres públics, concertats o privats de les Illes Balears.

Els tres primers classificats de la fase autonòmica assistiran a la fase nacional, que se celebrarà a Madrid els dies 28 i 29 d’abril de 2012. En l'Olimpíada Nacional se seleccionaran els quatre primers per participar en l'Olimpíada Internacional, que tindrà lloc del 21 al 30 de juliol a Washington (EUA). També poden participar en la fase iberoamericana a Santa Fe (Argentina) del 23 de setembre al 10 d’octubre de 2012.

Els tres primers alumnes classificats rebran un premi en metàl·lic, un diploma, el viatge i una borsa de viatge per participar a la fase estatal i la matrícula gratuïta a la UIB. Els centres classificats també rebran com a premi material de laboratori.

Donaran la benvinguda als participants el doctor Ángel García, vicedegà de Química de la Facultat de Ciències; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química; i el doctor Joan Frau, professor de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.

La XXV Olimpíada de Química l’organitzen l’Associació de Químics de les Illes Balears, el Departament de Química de la UIB i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears. Compta amb el suport del Vicerectorat d’Estudiants de la UIB, la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Sa Nostra i el Ministeri d’Educació. També hi col·laboren Afora, Anorsa, Biolinea, Carburos Metálicos, QuirogaLab, Quimiotest, Santillana – Illes Balears i Scharlab.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/02/2012

Data de publicació: 23/02/2012