Escoltar

La UOM als Pobles de Mallorca

Vint-i-vuit municipis de Mallorca acullen aquest programa educatiu de la UIB destinat a millorar els coneixements i la qualitat de vida de la gent gran

Dia: dimecres, 25 d'abril de 2018
Hora: 12.30 hores
Lloc: sala de juntes de l’edifici Sa Riera, carrer de Miquel del Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2017-18. Hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana M. Seguí; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; i la gestora de Banca Institucional de CaixaBank a les Illes Balears, senyora Antònia Ponsetí.

D’altra banda, també assistiran a l’acte diferents batlles i regidors d’alguns dels ajuntaments on es duran a terme les conferències.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que es durà a terme en vint-i-vuit municipis de Mallorca: Alaró, Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Campos, Deià, Esporles, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, sa Pobla, Sant Joan, Sant Llorenç, Santa Maria, Sencelles, ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de més de cinquanta anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/04/2018

Data de publicació: 19/04/2018