Escoltar

La UOM als Pobles d'Eivissa

Programa formatiu de la Universitat Oberta per a Majors a Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja 

Dia: dimecres, 4 de maig de 2016
Hora:

  • 16.30 hores (atenció als mitjans)
  • 17 hores (inauguració)

Lloc: sala d’actes de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa

Atenció als mitjans de comunicació

A les 16.30 hores la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears, i el senyor David Ribas, conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, atendran els mitjans de comunicació interessats. 

Acte d’inauguració

A les 17 hores tindrà lloc la presentació de La UOM als Pobles d’Eivissa, un programa formatiu de quinze hores de durada que es fa a Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja.

El doctor Antoni Ferrer Abárzuza impartirà la lliçó inaugural, «Què sabem i què ens queda per saber de la història de les Pitiüses?».

Hi assistiran la vicepresidenta segona i consellera d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals del Consell d’Eivissa, senyora Marta Díaz; el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, senyor David Ribas; la delegada territorial d'Educació a Eivissa, senyora Margalida Ferrer; el regidor d’Educació, Cultura, Patrimoni i Esports de Sant Joan de Labritja, senyor Santiago Marí; la regidora de Turisme, Cultura i Patrimoni de Sant Josep de sa Talaia, senyora Elena J. Benlloch; la regidora d'Acció Social, Patrimoni Històric i Cultural de Santa Eulària des Riu, senyora Anna Maria Costa;el subdirector de l'oficina 56 de CaixaBank, senyor Antoni Palau, i la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears, doctora Joana Maria Seguí.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/05/2016

Data de publicació: 02/05/2016