Escoltar

La UIB organitza la XIV reunió de la Xarxa Mediterrània d'Història Cultural

Les jornades abordaran les investigacions recents del món contemporani a la Mediterrània els dies 1 i 2 d’abril

Dia: divendres, 1 d’abril de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: sala de reunions de Cas Jai,
campus universitari, Palma

El grup d’estudi de la Cultura, la Societat i la Política al món contemporani i el Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB organitzen la XIV reunió de la Xarxa Mediterrània d’Història Cultural. Aquesta reunió tractarà de les investigacions recents del món contemporani a la Mediterrània entre els dies 1 i 2 d’abril.

Experts de França, Portugal, Itàlia i el nostre país analitzaran la història cultural contemporània a la Mediterrània des de diferents perspectives. Per altra banda, es llegiran una vintena de comunicacions sobre estudis culturals.

Els objectius d’aquesta XIV reunió de la Xarxa Mediterrània d’Història Cultural són consolidar i continuar la xarxa a les universitats del nord i sud de la Mediterrània, donar a conèixer els resultats de les investigacions i analitzar la història cultural contemporània des d’un sentit ampli (mitjans de comunicació, aspectes socials, polítics, econòmics, etc.).

A les sessions, obertes a totes les persones interessades, hi colaboren el Centre d’Estudis i Documentació Contemporània (CEDOC) de la UIB, l’Associació d’Història Cultural, Social i Política de les Balears, la Societat Arqueològica Lul·liana i la Conselleria d’Innovació, interior i Justícia.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/04/2011

Data de publicació: 31/03/2011