Escoltar

La UIB organitza el IV Congrés Ibèric de Percepció

En aquesta edició es parlarà de la percepció estètica, com ho fem els humans per decidir el que ens agrada o no ens agrada

Dia: dimecres, 6 de juliol de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

El grup de recerca Evolució i Cognició Humana de la UIB (EVOCOG), equip associat a l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos IFISC (CSIC-UIB), organitza el IV Congrés Ibèric de Percepció, CIP-Mallorca 2011, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Palma.

Aquest simposi reunirà al voltant de 70 investigadors, europeus i sud-americans. Les sessions del IV Congrés Ibèric de Percepció presentaran les noves aportacions i analitzaran l'estudi de la percepció humana a través de l’audició, el tacte i la visió, des de la vessant bàsica i aplicada.

Entre les conferències, cal destacar la ponència de l’investigador de la Universitat de Vienna Helmut Leder, que parlarà sobre la percepció estètica, una àrea en la qual treballa el grup de recerca Evolució i Cognició Humana de la UIB. L’anàlisi de la percepció estètica pretén esbrinar la capacitat estètica dels humans, és a dir, com ho fem les persones per decidir el que ens agrada o no ens agrada.

Per altra banda, el director del Wolfgang Köhler Primate Research Center a Leipzig, Alemanya, Josep Call, exposarà els seus darrers estudis sobre la percepció comparada entre primats i humans.

L’acte d’inauguració anirà a càrrec del coordinador del IV Congrés Ibèric de Percepció, doctor Enric Munar i de la vicerectora d’Estudiants, doctora Maria Juan Garau.

Data de l'esdeveniment: 06/07/2011

Data de publicació: 05/07/2011