Escoltar

La UIB i la Policia Local de Palma presenten l'estudi "Perfil competencial dels comandaments de la Policia Local de Palma"

És un treball realitzat per Ana Isabel Grimalt i Dennis Albertí, del Màster en Gestió de Recursos Humans. Intervenció Psicològica i Pedagògica 

Dia: dilluns, 21 de juliol de 2014
Hora: 11.30 hores
Lloc: sala del Consell de Direcció, Son Lledó, campus universitari 

Tindrà lloc la presentació als mitjans de comunicació del treball d’investigació Perfil competencial dels comandaments de la Policia Local de Palma, realitzat per les senyores Ana Isabel Grimalt Pedrinaci i Dennis Albertí Miró, en el marc del Màster en Gestió de Recursos Humans. Intervenció Psicològica i Pedagògica de la Universitat de les Illes Balears. 

Hi seran presents, a banda dels autors de l’estudi: 

Policia Local de Palma

El senyor Joan Mut, comissari en cap; el senyor Guillem Mascaró, coordinador tècnic de l’Àrea Delegada; i el senyor Sebastià Lladó, psicòleg responsable del Departament d’Assistència.

UIB

La doctora Carme Ramis, vicedegana de la Facultat de Psicologia i responsable de pràctiques del Màster; el doctor Bartomeu Alorda, professor de Física de la UIB i propulsor del conveni de pràctiques; i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/07/2014

Data de publicació: 18/07/2014