Escoltar

La UIB, en col·laboració amb la Caixa, convoca per primera vegada una borsa de beques d'allotjament a la Residència de la Universitat

Les ajudes per al curs 2011-2012 estan valorades en 6.000 euros

La UIB, amb la col·laboració de la Caixa, convoca, per primera vegada, una borsa de beques d'allotjament a la Residència UIB valorades en 6.000 euros. L’ajut per al curs 2011-2012 s’adreça a estudiants matriculats a la UIB, les escoles adscrites de la UIB i l’Escola d’Hoteleria que compleixin els requisits econòmics, de rendiment acadèmic i les normes de convivència establertes.

L’objectiu de l’ajuda econòmica, que es reparteix en tres beques de 8 mensualitats de 250 euros al mes, és facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques i promoure l’accés a l’educació superior i la mobilitat nacional i internacional. Les persones interessades poden fer la seva petició fins al 20 de juliol.

La Residència de la UIB, creada l’any 1992, acull cada curs acadèmic entre un 40 i un 50 per cent d’estudiants d’Eivissa i un 20 per cent d’alumnes de la Part Forana de Mallorca. La resta d’estudiants són de Menorca, Formentera, la Península i l’estranger. Les instal·lacions, disposen de 97 habitacions individuals i quatre de dobles amb bany, escriptori, calefacció central, telèfon i connexió Wi-Fi, a més de zones comunes com sales de TV, d'estudi o menjador.

Data de publicació: 08/07/2011