Escoltar

La UIB crea les beques Joan Vidal Perelló per fomentar els estudis de màster relacionats amb l'advocacia, l'educació i la música

La donació farà possible que sis alumnes puguin accedir cada curs a aquests ajuts per cursar estudis de màster a la UIB 

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; i la senyora Maria Immaculada Nàcher Riera han signat avui un conveni de donació d'un ajut econòmic de 54.300 euros durant cinc anys que farà possible la convocatòria de les beques Joan Vidal Perelló. Aquestes beques consistiran en sis ajuts anuals per a estudiants de màster de la UIB en l'àmbit de l'advocacia, l'educació i la música.

Concretament, la distribució de la donació es farà anualment de la manera següent:

  1. Dos ajuts per a estudis de màster de l’àrea de coneixement de les Ciències Socials i Jurídiques relacionats amb l’advocacia, de 2.480 euros cada un.
  2. Dos ajuts per a estudis de màster de l’àrea de coneixement de les Ciències Socials i Jurídiques relacionats amb l’educació, de 1.450 euros cada un.
  3. Dos ajuts per a estudis de màster de qualsevol àrea de coneixement dels estudis que s’imparteixen a la UIB relacionats amb la música a les Illes Balears, de 1.500 euros cada un. Aquests dos ajuts formaran part dels premis als treballs de fi de grau que atorga el Consell Social de la UIB.

Aquests ajuts rebran el nom de beques Joan Vidal Perelló, que va ser professor de Dret Civil de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears els anys acadèmics 1976-77 i 1984-1985.  

Data de publicació: 12/07/2019