Escoltar

L'IFISC organitza una jornada de portes obertes per als alumnes universitaris de ciències i enginyeria

La jornada @IFISC 2015 introdueix els alumnes en la feina investigadora del centre i permet presentar la seva oferta docent de doctorats i màster 

Dia: divendres, 13 de febrer de 2015
Hora: a les 12 hores
Lloc: sala de seminaris Montserrat Casas, IFISC, edifici dels Serveis Cientificotècnics i dels instituts universitaris de recerca, campus universitari, Palma  

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, IFISC (CSIC-UIB), organitza una jornada de portes obertes, i convida els estudiants universitaris dels darrers cursos de ciències i enginyeria a conèixer la seva oferta acadèmica i les seves instal·lacions.

El programa de la jornada es desenvolupa de les 12 a les 15 hores del proper divendres, 13 de febrer, a la sala de seminaris Montserrat Casas. En el decurs de la jornada els assistents podran conèixer les diferents línies d’investigació del centre, així com els itineraris d’accés i desenvolupament d’un doctorat o del màster de l’IFISC. A més, també inclou visites als laboratoris experimentals i a les instal·lacions de computació.

La jornada s’ha fet coincidir amb la celebració de la Carnival Poster Party, en la qual els joves investigadors del centre presenten pòsters amb el seu treball en un ambient relaxat.

Les xerrades previstes les duen a terme els investigadors de l’IFISC, que comparteixen les seves experiències i expliquen les característiques principals de les investigacions que dirigeixen, i també els estudiants de màster i doctorat de l’Institut.

La jornada comptarà amb la participació dels membres de l’IFISC següents:

  • Maxi San Miguel (director de l’IFISC): presentació de l’IFISC.
  • Raúl Toral: Màster de Física i Sistemes Complexos.
  • Claudio Mirasso: beques i formació d’investigadors.
  • Roberta Zambrini: nanociència i fenòmens quàntics.
  • José Javier Ramasco: sistemes sociotècnics i mineria de dades.
  • Miquel Cornelles: laboratoris de fotònica i computació.
  • Emilio Hernández-García: biocomplexitat.
  • Maria Isabel Alomar, Miguel Ángel Escalona i Adrián Carro: becaris predoctorals de l’IFISC.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/02/2015

Data de publicació: 11/02/2015