Escoltar

Jornada a la UIB sobre assetjament sexual a l'Administració pública, les forces armades i l'empresa privada

La Facultat de Dret i la Comandància General de les Illes Balears organitzen aquesta jornada, dedicada a les respostes legals, als protocols d'actuació i als mecanismes de suport a les víctimes d'assetjament sexual 

Inauguració
Dia: divendres, 23 de novembre de 2018
Hora: 8.45 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

La Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears i la Comandància General de les Illes Balears organitzen la Jornada sobre Assetjament Sexual, que tindrà lloc a la UIB el divendres 23 de novembre. A la inauguració, hi intervindran el comandant general de les Illes Balears, general de divisió Juan Cifuentes Álvarez; el delegat de Defensa a les Illes Balears, coronel Jesús Lanza Molla; el degà de la Facultat de Dret, doctor Francisco López Simó; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

La jornada començarà amb una taula rodona dedicada a l'assetjament sexual en l’àmbit de l'Administració pública, l’àmbit privat i l’àmbit militar. Tot seguit, tindrà lloc la dedicada a les respostes legals a l'assetjament sexual esdevingut en l'Administració pública i les forces armades.

Posteriorment, a les 11.30 hores, tindrà lloc la tercera taula rodona de la jornada, que estarà dedicada als protocols d'actuació enfront de l'assetjament sexual a l'Administració pública, les forces armades i l'empresa privada. Tot seguit, serà el torn de tractar dels mecanismes de suport a les víctimes a l'Administració pública, les forces armades i l'empresa privada.

Finalment, es presentaran diverses comunicacions sobre les temàtiques de què s’ha tractat. A les 14 hores, tindrà lloc la clausura de la jornada, en què intervindran el delegat de Defensa a les Illes Balears, coronel Jesús Lanza Molla; i el degà de la Facultat de Dret, doctor Francisco López Simó.

Data de l'esdeveniment: 23/11/2018

Data de publicació: 20/11/2018