Escoltar

Inauguració del curs acadèmic de la UOM 2017-18 al campus universitari

La doctora Joana Maria Petrus Bey llegirà la lliçó inaugural: «Vigilats des del cel: el paper estratègic de les Illes Balears durant la Segona Guerra Mundial» 

Dia: dimarts 3 d’octubre
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc l’acte d’inauguració dels diplomes de la Universitat Oberta per a Majors del curs 2017-18 al campus universitari de la UIB. A l’acte hi participaran el doctor Martí March, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; el senyor Hilari Llabrés, director del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears; el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externes d’El Corte Inglés; la senyora Francesca Mas, presidenta del Consell Social; el senyor Antoni Gamundí, director de la UOM; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

La doctora Joana Maria Petrus Bey, professora del Departament de Geografia, llegirà la lliçó inaugural amb el títol: «Vigilats des del cel: el paper estratègic de les Illes Balears durant la Segona Guerra Mundial».

La UOM realitza diversos programes d’educació per a persones grans. Entre aquests, al campus s’imparteixen el Diploma Sènior i dos diplomes d’especialització. D’una banda, el diploma d’especialització en «Els grans descobriments científics: del passat al present», i de l’altra, el diploma d’especialització en «El patrimoni de Mallorca (I)».

La UOM acosta la Universitat a la gent gran de les Illes Balears i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta tant la seva participació a la societat actual com la difusió dels diferents camps del coneixement i de la cultura entre els participants. També es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals. 

Data de l'esdeveniment: 03/10/2017

Data de publicació: 27/09/2017