Escoltar

II Universitat Internacional d'Estiu per a Majors a la UIB

La UIB rep 75 estudiants d’entre 55 i 80 anys de diferents països europeus

Acte d’inauguració
Dia: dilluns, 7 de setembre de 2009
Hora: 17.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó

Hi assistiran el senyor Joan Sastre, director general de Promoció Turística de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears; la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

A les 18.30 hores el doctor Camilo José Cela Conde impartirà la conferència inaugural.


Del 6 al 12 de setembre de 2009 la Universitat de les Illes Balears organitza la II Universitat Internacional d’Estiu per a Majors, en la qual participaran 75 estudiants (26 homes i 49 dones) d’entre 55 i 80 anys que vénen d’Anglaterra (23), Alemanya (6), Portugal (11) i Espanya (35).

Aquest és un programa pioner, promogut i organitzat des de la UIB, amb l’objectiu d’incentivar l’intercanvi d’experiències universitàries dels adults grans. El patrocinen la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma, El Corte Inglés i Sa Nostra.

Els alumnes de la II Universitat Internacional d’Estiu per a Majors participaran en un programa d’actes que inclou els tallers:

- Neurociència: Cartografia cerebral
- Un passeig per l’Antàrtida
- La química de la vida
- Gaudint de les matemàtiques
- Antropologia
- Observant el Sol

Així mateix els alumnes participaran en actes lúdics i esportius i visites guiades a diferents indrets de Mallorca.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/09/2009