Escoltar

II Trobada de Rectors a Mèxic. La Rectora de la UIB farà la ponència "La investigació en comú: objectius, projectes, infraestructura i grups"

El II Encontre Internacional de Rectors Universia, que reunirà a Mèxic els rectors i presidents de les institucions sòcies, es duu a terme els dies 31 de maig i 1 de juny a la Universitat de Guadalajara (Mèxic). L’encontre està centrat en les possibles respostes que pot donar la Universitat a les necessitats i demandes de la societat.

La trobada culminarà amb un debat obert a tota la comunitat universitària, el qual s’engegà ara fa un any a través d’Internet, amb la utilització de blocs i de les principals xarxes socials. Els ponents debatran sobre la manera com es pot promoure la competitivitat, innovar en la docència, treballar en la professionalització i en el reconeixement social de la investigació, i fomentar la necessària transferència de tecnologia que promogui el desenvolupament en condicions de sostenibilitat.

La doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, participa en el II Encontre Internacional de Rectors Universia amb la ponència “La investigació en comú: objectius, projectes, infraestructura i grups”. Parlarà de la necessitat de crear coneixement, desenvolupar-lo i aplicar-lo amb la finalitat d’assolir la cohesió social i l’Estat del benestar en un món globalitzat basat en una economia competitiva.

Documents relacionats

Data de publicació: 31/05/2010