Escoltar

IB3 emetrà microespais per explicar la rehabilitació de Ca ses Llúcies

Conveni amb l’EPRTVIB 

El senyor Andreu Manresa, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat avui un conveni de col·laboració per donar a conèixer i difondre els treballs de reforma de la casa coneguda com Ca ses Llúcies a través de microespais audiovisuals tant en l’àmbit local com nacional i internacional mitjançant les diferents plataformes de difusió de què disposa l’EPRTVIB.

Ca ses Llúcies és un antic habitatge de construcció tradicional situat a l’extrem est del campus de la Universitat de les Illes Balears. Disposa d’una planta baixa i un pis amb una superfície total construïda de 224 m2.

La rehabilitació d’aquest edifici permetrà desenvolupar innovadores tècniques constructives, alhora que serà un exemple d’espai intel·ligent, sostenible i saludable. El centre es transformarà amb la rehabilitació en un laboratori d’innovació referent mundial en edificis sostenibles.

El 26 de novembre de 2015 la UIB i la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme signaren un conveni instrumental de subvenció entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per a la creació del centre SmartUIB a l’edifici Ca ses Llúcies (rehabilitació de l’edifici Ca ses Llúcies-SmartUIB), cofinançat amb fons FEDER, programa operatiu 2014-2020.

El pressupost total elegible del projecte de rehabilitació (sense IVA) és de 540.000,00 euros, amb un 50 per cent d'aportació del FEDER i un 50 per cent de cofinançament de la UIB. 

.

Data de publicació: 06/09/2017