Escoltar

Emilio Gutiérrez Caba, protagonista de Nueve cartas a Berta (1965), film de Basilio Martín Patino, presenta la pel·lícula a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa
Dia: divendres, 29 de maig de 2009
Hora: 12.30 h
Lloc: cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
Nueve cartas a Berta (1965), Basilio Martín Patino
Dia: divendres, 29 de maig de 2009
Hora: 20.30 h
Lloc: cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

L’actor Emilio Gutiérrez Caba, protagonista del film Nueve Cartas a Berta, del director Basilio Martín Patino, presentarà als mitjans de comunicació aquesta cinta, que es projectarà en el cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB i el cinema Augusta.

Emilio Gutiérrez Caba
Va començar la seva carrera teatral en el marc del TEU, i estudià Filosofia i Lletres. El 1962 debuta en els escenaris amb la companyia de Lilí Murati, el 1963 ingressa en el Teatro Nacional de Juventudes, aquest mateix any debuta en el cinema a Como dos gotas de agua. El 1965 Carlos Saura li va oferir de fer el paper del jove a La caza. L'any següent, Emilio Gutiérrez Caba protagonitza Nueve cartas a Berta (1965) pel·lícula que presentarà l’actor tot explicant detalls del rodatge, a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració del cinema Augusta i la Caixa. L’actor ha rebut nombrosos premis tant de teatre com de cinema, dels quals podem destacar dos premis Goya (2000 i 2001).

A l’acte hi assistiran el senyor Joan Salas, propietari del cinema Augusta, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB, i l’actor Emilio Gutiérrez Caba.

Documents relacionats

Data de publicació: 29/05/2009