Escoltar

El doctor Miquel F. Oliver és el nou representant de la UIB al Consell Escolar de les Illes Balears

El Consell de Direcció de la Universitat de les Illes Balears ha acordat de designar el doctor Miquel F. Oliver Trobat, director de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i professor de la UIB, com a representant de la UIB al Ple del Consell Escolar de les Illes Balears, en compliment de l'art. 9.2 del Reglament del CEIB. 

El doctor Miquel Oliver és professor del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació i actualment encapçala la transformació de l’ICE en el nou Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) a partir del consens de tots els departaments de la UIB i la participació de professorat no universitari. Les línies de recerca a les quals es dedica són la formació en l'organització i la formació de professorat; l’educació ambiental i interpretació del patrimoni; la planificació i organització educativa; el fracàs escolar i les trajectòries de la formació en el treball, entre d’altres. 

El doctor Miquel Oliver, que ja havia representat la UIB al Consell Escolar de les Illes Balears durant sis anys, substitueix el doctor Martí X. March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social de la UIB, en aquest càrrec. El Consell de Direcció de la UIB fa arribar públicament el seu agraïment al doctor Martí X. March per la tasca desenvolupada durant aquests anys.

Documents relacionats

Data de publicació: 25/07/2014