Escoltar

Conveni amb la CAEB per a les pràctiques acadèmiques d'estudiants

La CAEB i la UIB organitzen unes jornades per donar a conèixer els programes de pràctiques entre empreses i estudiants

 

Dia: divendres, 27 de gener de 2017
Hora: 12.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La senyora Carme Planas, presidenta de la Confederació d’Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració.

L’objecte d’aquest conveni és establir el marc per regular la col·laboració entre la UIB i la CAEB per possibilitar la realització de pràctiques externes segons les condicions particulars de cada modalitat:

  • Pràctiques curriculars: les que els estudiants realitzen com a activitats acadèmiques integrants del seu pla d’estudis.
  • Pràctiques extracurriculars: les que els estudiants realitzen amb caràcter voluntari durant el seu període de formació i que, tot i no estar incloses als seus plans d’estudis, poden ser objecte de reconeixement de les comissions de reconeixement i transferència de crèdits.

També hi han assistit la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB, i el doctor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

Jornades

La CAEB i la UIB organitzaran durant el mes de febrer unes jornades amb l'objectiu de donar a conèixer els programes de pràctiques entre els estudiants i les empreses i fomentar la incorporació dels estudiants al món laboral. 

Data de l'esdeveniment: 27/01/2017

Data de publicació: 26/01/2017