Escoltar

Conferència de la ministra d'Economia i Empresa a la UIB

Nadia Calviño ha visitat la Universitat de les Illes Balears, on ha estat rebuda pel rector i ha impartit una conferència titulada Economia i política econòmica, oberta a professors i estudiants

Dia: el dijous 25 d'octubre de 2018
Hora: 11 hores
Lloc: sala d'actes de l’edifici Gaspar Melcior de Jovellanos, campus UIB 

La ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, ha visitat la Universitat de les Illes Balears, on ha impartit una conferència titulada «Economía y política económica», oberta a professors i estudiants, sobre aspectes relatius a la situació econòmica espanyola. La ministra, que ha estat convidada pel president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, el catedràtic de la UIB Carles Manera, ha estat rebuda pel vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés. La conferència, organitzada per la Facultat d’Economia de la UIB, s'ha celebrat a la sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, i el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Andreu Sansó, ha estat l'encarregat de presentar l'acte. Després de la intervenció de la ministra, s'ha obert un col·loqui amb els assistents, que omplien l'auditori.

La visita de Calviño al campus de la UIB ha finalitzat amb una recepció del rector, el doctor Llorenç Huguet, a l'edifici del Rectorat, Son Lledó, una vegada acabada la xerrada. Precisament aquesta visita al campus es produeix coincidint amb l'estada de la ministra a Mallorca per a la inauguració del XVII Congrés de Directius (CEDE), que se celebra el mateix dijous al Palau de Congressos de Palma, amb el títol «Claus per créixer en la quarta revolució industrial», en la clausura del qual està prevista la presència del rei Felip VI.

Data de publicació: 23/10/2018