Escoltar

Conferència: «Els cent noms de Déu de Ramon Llull. Entre cristianisme i islam», a càrrec de Simone Sari

Dia: dijous, 21 de novembre de 2019
Hora: 20 hores
Lloc: Sa Riera, carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la segona edició del cicle de conferències Llull després de Llull: el Llegat Contemporani, amb «Els cent noms de Déu de Ramon Llull. Entre cristianisme i islam», a càrrec de Simone Sari, doctor en Filologia Romànica per la Universitat de Siena, organitzat per la Càtedra Ramon Llull i en col·laboració amb el Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears.

El doctor Simone Sari és magister de la Maioricensis Schola Lullistica, investigador postdoctoral del programa europeu Maria Skłodowska-Curie (Horizon 2020) al Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona, i treballa en el projecte de recerca «Christianus Arabicus. Ramon Llull (1232-1316): a Vernacular Writer Between Christianity and Islam», en el marc del qual prepara una nova edició crítica d’Els cent noms de Déu de Ramon Llull.

A més, forma part del projecte de recerca «Recercaixa. El llegat trobadoresc en la construcció de la identitat europea: l'aportació de les corts catalanoaragoneses medievals»(Universitat de Girona), dirigit per la Dra. Míriam Cabré.

Cicle de conferències Llull després de Llull: el Llegat Contemporani

Aquest cicle s’adreça tant a un receptor especialista com al públic en general i està dissenyat per mostrar les tendències actuals en la investigació lul·liana. Hi participen com a conferenciants membres de la Maioricensis Schola Lullistica i del Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona. 

Data de l'esdeveniment: 21/11/2019

Data de publicació: 15/11/2019