Escoltar

Cloenda de La UOM a Eivissa i de La UOM arreu d'Eivissa

Lliurament dels diplomes als més de 270 alumnes que han participat en els programes formatius per a més grans de 50 anys de la UIB  

Dia: dilluns, 17 de juny de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Seu d'Eivissa i Formentera, carrer del Calvari, 1, Eivissa 

Tindrà lloc l’acte de cloenda i el lliurament de diplomes acadèmics als alumnes que han participat en els programes La UOM a Eivissa i La UOM arreu d’Eivissa el curs 2018-19.

En aquesta edició, 270 estudiants (48 homes i 222 dones) han participat en els dos programes organitzats per la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

Hi intervindran la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, la doctora Joana Maria Seguí; el director de la UOM, el doctor Antoni Gamundí; el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, senyor David Ribas; la delegada d'Educació a Eivissa, senyora Margalida Ferrer; el director de l'àrea de Negoci d'Eivissa i Formentera de CaixaBank, senyor Juan José Clapés; i el batlle de l'Ajuntament d'Eivissa, senyor Rafael Ruiz.

UOM

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. És un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. 

La UOM a Eivissa és un programa acadèmic de 60 hores, més activitats complementàries, que es desenvolupa a Vila.

La UOM arreu d’Eivissa és un programa de 15 hores de durada que es realitza en diferents municipis d'Eivissa. El pobles que hi participen són Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Joan de Labritja i Sant Josep de sa Talaia, i els nuclis de Cala de Bou i Sant Rafel, amb un cicle de tres conferències. 

Data de l'esdeveniment: 17/06/2019

Data de publicació: 13/06/2019