Escoltar

Celebració dels vint anys dels estudis d'Educació Social a la UIB i del Dia Internacional de l'Educació Social

L’acte l’organitzen la Facultat d’Educació i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears 

Dia: dimecres, 8 d’octubre
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari 

La Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears (CEESIB) celebren el vint aniversari dels estudis d’Educació Social a la UIB i el Dia Internacional de l’Educació Social.

La celebració consistirà en una taula rodona que duu per títol “Evolució de l’Educació Social a les Illes Balears” moderada per la doctora Belén Pascual, vicedegana de la Facultat d’Educació, i el senyor Andreu Barné, vicepresident del CEEIB. Hi participaran el doctor Martí March, catedràtic de Pedagogia Social de la UIB, i els educadors socials Antoni Jaume, Ana M. Aragón i Xisca Adrover.

Durant l’acte es farà un homenatge al senyor Joan Manuel Quetglas Gotarredona, director general de Projecte Home, traspassat recentment, que serà nomenat membre d’honor del CEESIB a títol pòstum.

La inauguració anirà a càrrec de la senyora Isabel Cortada, presidenta del CEEIB, del doctor Josep Lluís Oliver, degà de la Facultat d’Educació, i del doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència de la UIB. Hi seran presents la consellera de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears, Sandra Fernández, la regidora de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Palma, Aina M. Ferriol, i la directora de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Maria Garrido. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/10/2014

Data de publicació: 07/10/2014