Escoltar

170 alumnes de segon de batxillerat de les Illes Balears participaran a la V Olimpíada de Geografia de la UIB

Dia: dijous, 24 de febrer de 2011
Hora: 9.15 hores
Lloc: edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari,
i seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera

Tindrà lloc la cinquena edició de l’Olimpíada de Geografia de la UIB per a estudiants de segon de batxillerat. Hi partiparan 170 estudiants de les Illes Balears (140 a Mallorca, 9 a Menorca i 21 a Eivissa i Formentera) matriculats en 23 centres de les Illes Balears.

La prova, que es realitzarà a totes les Illes de manera simultània mitjançant videoconferència, constarà d’un exercici en què l’alumne haurà de respondre preguntes d’opció múltiple. Per completar-lo disposarà d’una hora. Els tres estudiants amb millors resultats seran els que representin les Illes Balears a la II Olimpíada de Geografia de caràcter estatal, que se celebrarà a Santander el 16 d’abril de 2011.

Els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs d’estudis universitaris a la UIB i amb un passatge d’avió per viatjar a la fase nacional de l’Olimpíada de Geografia. També s’atorgaran tres accèssits: un per al millor alumne qualificat d’Eivissa i Formentera, un altre per al millor classificat de Menorca i un tercer per al guanyador de la prova de Mallorca, sempre que aquests alumnes no hagin obtingut algun dels altres premis. Cada un dels alumnes premiats amb un accèssit rebran un premi en metàl·lic per valor de 100 euros, atorgat per Sa Nostra. A més, hi haurà un obsequi per a tot l’alumnat participant.

Donaran la benvinguda als participants la senyora Francesca Vives, consellera de Comerç, Indústria i Energia; el doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus de la UIB; els coordinadors de l’Olimpíada de Geografia, el doctor Miquel Grimalt, director del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, i la senyora Concepció Camps, professora d’IES; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

L’Olimpíada de Geografia l’organitza el Departament de Ciències de la Terra de la UIB.

en col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, Sa Nostra, Halcón Viajes, l’Editorial Vicens Vives i el Col·legi de Geògrafs, i compta amb el patrocini de la Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives de la Conselleria d’Educació i Cultura

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/02/2011

Data de publicació: 23/02/2011