Escoltar

133 alumnes de secundària de les Illes Balears participen a la VIII Miniolimpíada de Física i Química a la UIB

Dia: dilluns, 21 de maig de 2012
Hora:
9.45 hores
Lloc: aula 1, edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma,
i a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la benvinguda als estudiants (9.45 h) i de l’inici de la prova (10.00 h)

Tindran lloc les proves de la VIII Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i per l’Associació de Químics i l’Associació de Físics de les Illes Balears amb la col·laboració de la Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educativa del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Químics, i el patrocini de la Caixa de Balears, “Sa Nostra”.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 133 estudiants (98 alumnes són de Mallorca, 14 són de Menorca, 21 són d’Eivissa), que representen 45 centres de totes les illes (33 de Mallorca, 5 de Menorca, 7 d’Eivissa).

A l'acte de benvinguda hi intervindran el degà de la Facultat de Ciències, doctor Antoni Amengual; el director del Departament de Química, doctor Joan Jesús Fiol; el director del Departament de Física, doctor Climent Ramis; i el professor titular de Química Física de la UIB i president de l'Associació de Químics de les Illes Balears doctor Joan Frau.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/05/2012

Data de publicació: 18/05/2012