Arxiu Tesis doctorals
-
28/10/2021
La desigualtat socioeconòmica influeix en la mortalitat, també a Palma
La tesi doctoral de Guillem Artigues Vives estudia la correlació entre la mortalitat causada per malaltia i les privacions socioeconòmiques al municipi de Palma les darreres dècades
-
Mon Oct 25 09:16:00 CEST 2021
«Revenue marketing»: el futur de la gestió dels allotjaments turístics
La tesi doctoral d'Alícia Reina Escandell analitza l'impacte de les relacions de coordinació entre les àrees de la gestió d’ingressos i màrqueting en la competitivitat de les empreses d'allotjament turístic a Espanya
-
22/10/2021
Per què hi ha homes que paguen per tenir sexe?
La tesi doctoral de Paloma Martín Martín investiga les circumstàncies que fa que alguns homes paguin per tenir serveis sexuals
-
15/10/2021
Sensibilitat estètica o per què ens agrada el que ens agrada
La tesi doctoral d’Ana Clemente Sánchez proposa camins nous per a la investigació científica de la valoració sensorial
-
13/10/2021
La importància del actius de salut en la promoció de l'activitat física
La tesi doctoral d’Aina Maria Riera Sampol ha avaluat la viabilitat d’un programa de prescripció d’activitat física des dels centres d’Atenció Primària de Mallorca
-
11/10/2021
De «La Dame aux Camélias» a «La Traviata»: la mateixa història, eines narratives diferents
La tesi doctoral de José Juan Pacheco Ramos investiga el procés d'adaptació d'un mateix tema narratiu a gèneres artístics diferents
-
08/10/2021
Com ens convertim en els personatges d'un videojoc?
La tesi doctoral de Caterina Ramon Bordoi aprofundeix en els mecanismes psicològics que expliquen com el jugador es posa en la pell dels personatges i com aquests mecanismes influeixen en la narrativa del videojoc
-
Wed Oct 06 11:04:00 CEST 2021
Com aprofitar els subproductes agroalimentaris per obtenir biocompostos de gran valor?
La tesi doctoral de Mónica Umaña Zamora investiga noves tècniques per intensificar l'extracció de compostos biactius a partir de la polpa i la pell de taronja i presenta per primera vegada l'ús de subproductes de xampinyó i carxofa en el procés de microencapsulació
Amb la col·laboració de:
