Inauguració del curs acadèmic 2021-22 de la UOM a Mallorca

El doctor Damià Gomis n’ha impartit la lliçó inaugural 

La lliçó inaugural d’aquest curs es titula «Emergència climàtica i transició energètica» i l’ha pronunciada el doctor Damià Gomis, professor del Departament de Física.

Hi han intervingut el director de la UOM, el doctor Antoni Gamundí; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, la doctora M. Magdalena Brotons; la Secretària Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, la senyora Agustina Vilaret; el responsable de les Illes Balears d’Acció Social a la xarxa de CaixaBank, el senyor Diego Miguel Riera, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes d’El Corte Inglés, el senyor Antonio Sánchez.
 
La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears, adreçat a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar-ne la participació en el seu entorn com a dinamitzadors socials.
 
La darrera dècada, la UOM ha duplicat el nombre d’estudiants, s’ha adaptat al canvi de perfil dels usuaris, de cada vegada més formats, i ha explorat la formació en línia dels més grans de cinquanta anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM els darrers vint anys.
 
Enguany, arranca el curs amb el Diploma Sènior Campus, que ha tingut 107 preinscripcions entre els tres cursos; el Diploma d’Especialització de la UOM en Ciència per a la Vida Quotidiana, que ha tingut 108 preinscripcions, i el Diploma d’Especialització de la UOM en Art i Cultura de les Illes Balears, que ha tingut 72 preinscripcions. El Diploma Sènior comença a l’octubre i els diplomes d’especialitzacions comencen al novembre.

Notícia relacionada

 

Data de publicació: 29/09/2021