I Jornades d'Educació Artística

Les jornades se centraran en la pràctica artística del Taller Municipal Carrau Blau i en la difusió dels projectes del grup de recerca en Art i Educació 

El grup de recerca en Art i Educació de la Universitat de les Illes Balears organitza les I Jornades d’Educació Artística, que es faran els dies 15 i 16 de maig de 2015 en el marc de l’activitat formativa de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).

Les Jornades se centren a conèixer la pràctica artística del Taller Municipal Carrau Blau (Sant Just Desvern, Barcelona), referència actual en l’àmbit de l’educació artística, i a difondre i debatre els projecte de recerca del GRAE. La presència de les expertes convidades, Soledat Sans i Marta Balada, suposa una oportunitat per conèixer les aportacions del Taller Municipal Carrau Blau i de la Universitat de Barcelona en l’àmbit artístic i pedagògic, tant en el marc teòric, amb el debat i la reflexió, com en el marc pràctic, mitjançant la realització dels tallers.

Aquestes jornades volen ser l’inici d’una aproximació a mestres, professors i estudiants de les diferents pràctiques artístiques i pedagògiques capdavanteres i de referència. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/05/2015

Data de publicació: 14/05/2015