Roda informativa i acte: Presentació de l'Anuari de l'envelliment Illes Balears 2013

Conferència de la senyora Victòria Camps, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona 

Roda informativa
Dia: dimarts, 3 de desembre de 2013
Hora: 17.30 hores
Lloc: Col·legi de Metges de les Illes Balears, passeig de Mallorca, 42, Palma

La doctora Carme Orte, directora de l’Anuari de l’envelliment, catedràtica de Pedagogia de la UIB i membre del grup de recerca d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), presentarà l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2013 als mitjans de comunicació interessats.

També hi intervindran alguns dels autors/investigadors de l’Anuari: Joan Amer, Biel Gelabert, Robert García, Francisco Perales i  Carme Orte.

Presentació pública
Dia: dimarts, 3 de desembre de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: Col·legi de Metges de les Illes Balears, passeig de Mallorca, 42, Palma

La senyora Sandra Fernández, consellera de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears; la senyora Catalina Cirer, consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca; el senyor Josep Antoni Cifre, president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; la doctora Carme Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, presentaran l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2013.

Tot seguit, la senyora Victòria Camps, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, impartirà la conferència: «Ètica i envelliment en temps de crisi».

L'Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2013  és el sisè que es publica, emmarcat en els objectius de la Càtedra d'Atenció a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal de la UIB, del grup GIFES i del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específica de la UIB.

L’obra la conformen vint treballs realitzats per cinquanta-quatre autors que analitzen aspectes diversos de la realitat de la gent gran a les Illes Balears, com el futur de les pensions, la memòria, les noves tecnologies, envelliment actiu o l’envelliment de les persones sense sostre, entre molts altres articles. 

L’acte es podrà seguir en directe des de http://www.comib.com/

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/12/2013

Data de publicació: 02/12/2013