Presentació de l'«Anuari de l'Envelliment. Illes Balears, 2018»

La doctora Carme Orte, directora general de l'IMSERSO, impartirà la conferència «IMSERSO: referent en benestar social i envelliment actiu»

Roda informativa
Dia: dijous, 29 de novembre de 2018
Hora: 10 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La doctora Margalida Vives, directora de l'Anuari de l'Envelliment. Illes Balears, 2018, i la senyora Lydia Sánchez, subdirectora, presentaran als mitjans l'onzena edició d'aquesta obra multidisciplinària que reflecteix la realitat de la gent gran, així com les principals actuacions dirigides a aquest col·lectiu. 

També hi intervindran:

  • Antònia Pascual, del Servei de Planificació Social de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, autora del treball  «La renda social garantida, un dret social per a les persones grans».
  • Maria Coll, directora de Coneixement de l’Àrea de Dependència i Desenvolupament de l’Intress, coautora del treball «L’eliminació de mesures de subjecció al Geriàtric de Ferreries Gestionat per l’INTRESS».
  • Vicenç Ferretjans, psicòleg del Centre de Dia per a persones amb Discapacitat Intel·lectual, coautor del treball «Envellir junts: La doble dependència».
  • Cristina Ferrer, docent jubilada i investigadora, coautora del treball «Espais de trobada: emocions, records, història i somnis».

Presentació
Dia: dijous, 29 de novembre de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: Teatre Municipal Catalina Valls, passeig de Mallorca, 9, Palma

Tindrà lloc la presentació de l'Anuari de l'Envelliment. Illes Balears, 2018. La doctora Carme Orte, catedràtica del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques, investigadora principal del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB i directora general de l'IMSERSO, impartirà la conferència «IMSERSO: referent en benestar social i envelliment actiu»

Aquest Anuari de l’Envelliment és el resultat de la col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, el Departament de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears. L’Anuari de l’Envelliment és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), el Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB, i compta, a més, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de Colonya Caixa de Pollença, i de la Societat Balear de Geriatria i Gerontologia. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/11/2018

Data de publicació: 23/11/2018