Presentació de l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2015 a Eivissa

Roda informativa
Dia: dilluns, 1 de febrer de 2016
Hora: 17 hores
Lloc: Eivissa. Plaça Enrique Fajarnés, 6

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’Educació 2015, fruit de la colaboración entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit els doctors Carmen Orte i Lluís Ballester, professors del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, i és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES).

La roda informativa serà a càrrec de la senyora Sandra Palau, delegada de l'oficina de Colonya d'Eivissa, i la doctora Carmen Orte, directora de l’Anuari i catedràtica de la UIB i representants d'autors d'Eivissa participants a l'Anuari de l'Educació.

Presentació pública
Dia: dilluns, 1 de febrer de 2016
Hora: 18.30 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, Eivissa

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix divendres, a les 18.30 hores, a càrrec del senyor Vicente Torres, president del Consell d'Eivissa; el senyor David Ribas, conseller d'Educació del Consell d'Eivissa; la senyora Margalida Ferrer, delegada territorial d'Educació a Eivissa; la senyora Sandra Palau, delegada de l'oficina de Colonya d'Eivissa; i la doctora Carmen Orte, catedràtica del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB de la Universitat de les Illes Balears.  

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 01/02/2016

Data de publicació: 29/01/2016