La UIB participa en la neteja de la platja de Son Bauló per detectar quin tipus d'escombraries es tiren a les platges

La Universitat, a través del Grup de Recerca d'Ecologia Interdisciplinària, participa a la jornada de neteja de la platja organitzada per la cadena mallorquina Ferrer Hotels i l’Ajuntament de Santa Margalida. L'esdeveniment tindrà lloc el 22 d'abril de 10 a 13.30 hores a la platja de Son Bauló, a Can Picafort. Durant la jornada, tots els voluntaris inscrits recorreran la platja de Son Bauló i part de la reserva de Son Real i recolliran tots els fems que hi trobin. Posteriorment es classificaran, per poder reciclar-los, i per col·laborar amb la UIB per detectar quin tipus d'escombraries arriben a les platges.

Una vegada acabada la recollida, Ferrer Hotels oferirà un plat de paella gratuït a tots els participants que hagin recollit almenys un quilogram d'escombraries. A més, tota l'activitat estarà amenitzada amb un DJ.

Es tracta d’una acció emmarcada en el programa Let’s Clean Up Europe, que pretén conscienciar sobre la quantitat de residus que tiram de forma incontrolada a l’entorn, i promoure'n la recollida. 

Data de l'esdeveniment: 22/04/2018

Data de publicació: 20/04/2018