La Facultat de Medicina rep una distinció del Fòrum de Metges d'Atenció Primària

Es reconeix la importància que té l'Atenció Primària en el pla d'estudis del grau de Medicina de la UIB 

La Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears ha estat distingida pel Fòrum de Metges d'Atenció Primària en reconeixement a l'esforç que fa en suport a l'Atenció Primària i, concretament, pel lloc destacat que ocupa l'Atenció Primària en el pla d'estudis del grau de Medicina que s'imparteix a la UIB.

La distinció l'ha recollida el degà de la Facultat, doctor Miquel À. Roca Bennàsar, en el marc de la reunió anual del Fòrum de Metges d'Atenció Primària, que ha tingut lloc el dijous 12 d'abril a Madrid, amb motiu de la celebració del Dia Nacional de l'Atenció Primària. En el marc d'aquest acte també s'han lliurat distincions a altres institucions que, com la Facultat de Medicina, compleixen els punts recollits al Decàleg per una Atenció Primària de qualitat que impulsa el Fòrum de Metges d'Atenció Primària.

El Fòrum de Metges d'Atenció Primària l'integren el Consell General de Col·legis de Metges, l'Organització Mèdica Col·legial d'Espanya, el Consell Estatal d'Estudiants de Medicina, la Confederació de Sindicats Mèdics, l'Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària, la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària, la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària i la Societat Espanyola de Metges Generals i de Família.  

Data de publicació: 12/04/2018