La Coral Universitat de les Illes Balears, guardonada amb el premi Populares 2013 de COPE Mallorca

La cadena COPE Mallorca ha atorgat el premi Populares 2013 a la Coral Universitat de les Illes Balears, perquè “ha esdevingut un referent en la promoció artística i cultural a les Illes Balears i a la resta de l’Estat”.

Aquest guardó s’afegeix a altres premis i reconeixements que la Coral ha recollit al llarg de 37 anys de trajectòria musical a Espanya i a l’estranger, entre els quals destaquen els dels concursos corals de Tolosa i d’Atenes, la menció al premi Bartomeu Oliver de l’Obra Cultural Balear, el premi Importante de Diario de Mallorca i el premi Ramon Llull de les Arts del Govern de les Illes Balears.

Els premis Populares de la Cadena COPE Mallorca es lliuren des de l’any 1980 i enguany han volgut premiar persones o organitzacions que han destacat per la confiança i perseverança en valors essencials que s’han sabut transmetre i posar al servei del poble mallorquí.

Juntament amb la Coral Universitat de les Illes Balears han estat guardonats les nedadores Melani Costa i Marga Crespí, el fotògraf i artista gràfic Josep Planas i Montanyà, l’associació Antics Alumnes de Monti-sion Solidaris i Agroilla.

El lliurament del premi tindrà lloc el proper dilluns, 25 de novembre, a les 21 hores, al restaurant Es Molí d’es Comte. 

Documents relacionats

Data de publicació: 19/11/2013