L'IRIE presenta el projecte «Anàlisi d'indicadors per a l'èxit educatiu a les Illes Balears»

Presentació del primer informe generat pels investigadors del grup de recerca en Educació i Ciutadania de la Universitat de les Illes Balears

Roda informativa
Dia: dijous, 7 de maig de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Els investigadors de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) presenten als mitjans de comunicació el projecte «Anàlisi d’indicadors per a l’èxit educatiu a les Illes Balears» i el primer informe generat en el marc d’aquesta iniciativa, que coordina el grup de recerca en Educació i Ciutadania. Hi intervindran els investigadors Miquel F. Oliver Trobat (coordinador), Antoni Bauzà, Pere Alzina i Antoni Morante.

Presentació
Dia: dijous, 7 de maig de 2015
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la presentació pública del projecte «Anàlisi d’indicadors per a l’èxit educatiu a les Illes Balears» i el primer informe generat en el marc d’aquest. Hi intervindran els investigadors Miquel F. Oliver Trobat (coordinador), Bartomeu Rotger Amengual, Bartomeu Llinàs Ferrà i Bartomeu Cañellas Roca, i el vicerector d’Investigació i Postgrau de la UIB, doctor Jaume Carot. 

El projecte d’investigació AIEE es proposa ser una resposta possible a la manca de recerques promogudes per l’Administració que vagin més enllà de la publicació de dades estadístiques o indicadors aïllats. En el document es presenta un primer diagnòstic de la realitat socioeducativa de les Illes Balears que justifica la necessitat d’analitzar els indicadors educatius per tal de potenciar l’èxit educatiu. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/05/2015

Data de publicació: 28/04/2015