Jornada d'Educació: I ara, què?

Vols continuar estudiant o vols passar al món laboral? Descobreix-ho a la Jornada de la Facultat d’Educació en què t’explicaran els camins que tens a l’abast en haver acabat els estudis de grau

Dia: dimecres, 15 de juliol de 2020
Hora: 16 h

Lloc: plataforma digital Zoom

Si ets estudiant de la Facultat d’Educació i encara no has acabat de decidir què faràs en haver acabat el grau, pots resoldre dubtes a la Jornada: I ara, què?, organitzada per la Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears. T’hi informaran de tot el que has de saber sobre els màsters i títols propis de la UIB, perquè puguis decidir si vols continuar la formació acadèmica, i de les sortides laborals que hi ha per als graduats d’Educació Primària, Educació Infantil, Pedagogia o Educació Social, si tries començar a treballar.

Els alumnes interessats podreu seguir la jornada per videoconferència a través de la plataforma Zoom. Només cal que us instal·leu el programari (versió Zoom 5.0) i que tingueu un ordinador amb micròfon, càmera i auriculars o altaveu. La programació i els enllaços per accedir a les videoconferències els podeu trobar aquí. En cas que necessiteu més informació, la trobareu a Aula digital, a Informació de l’Alumnat de la Facultat d’Educació.

Data de l'esdeveniment: 15/07/2020

Data de publicació: 10/07/2020