Els principals experts mundials en prevenció de la depressió es reuneixen a la UIB

La Universitat acull el Global Consortium for the Prevention of the Depression Meeting 2018 els dies 25 i 26 d'octubre 

Inauguració
Dia: el dijous 25 d'octubre de 2018
Hora: 8.45 hores
Lloc: sala d'actes de l’edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del Global Consortium for the Prevention of the Depression Meeting 2018. Hi intervindran la doctora Margalida Gili, catedràtica de Psicologia Social, i el doctor Miquel Roca, catedràtic de Psiquiatria.

El Global Consortium for the Prevention of the Depression Meeting 2018 tindrà lloc els dies 25 i 26 d'octubre a l'edifici Sa Riera. Aquesta reunió, que se celebra cada dos anys, alternant seus dels Estats Units i Europa, congrega els principals investigadors especialitzats en la prevenció dels trastorns depressius, psiquiatres i psicòlegs d'universitats i hospitals d’EUA, Austràlia, Holanda, Regne Unit o Alemanya, entre altres països. Els catedràtics de la UIB Margalida Gili i Miquel Roca són membres del Consortium des de fa sis anys i són els responsables de l’organització d'aquestes jornades a Palma.

El Global Consortium for the Prevention of the Depression convida a formar part de l’associació els investigadors acreditats en el desenvolupament i la disseminació d'intervencions basades en l'evidència per prevenir l'aparició de trastorns depressius. El grup tracta de facilitar la transferència i l’ampliació dels coneixements actuals sobre prevenció de la depressió, i mediar entre els avenços en investigació i la formulació de polítiques sanitàries globals. La depressió és una malaltia que, segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, afecta més de 300 milions de persones a tot el món. 

Data de l'esdeveniment: 25/10/2018

Data de publicació: 22/10/2018