Deu cursos en línia per preparar l'entrada al grau

La UIB ofereix deu cursos per reforçar la preparació dels estudiants que arriben al primer curs de grau en matèries com ara Matemàtiques, Física, Mecànica, Química, Dibuix Tècnic i Arquitectònic, i idiomes.

La Universitat de les Illes Balears ofereix deu cursos d'idiomes per als estudis de Turisme i matèries com ara el Dibuix Tècnic i Arquitectònic, Matemàtiques, Física, Mecànica, i Química, amb l’objectiu de reforçar la preparació dels estudiants que arriben al primer curs d’un grau.

Els cursos de preparació per al grau s’impartiran telemàticament entre el 30 de juliol i l’octubre, i tenen entre 15 i 50 hores de durada. El preu dels cursos va dels 30 als 80 euros. El període de matrícula roman obert des de l’1 de juliol.

Els cursos són:

Els cursos sorgeixen a proposta dels centres de la UIB i del Vicerectorat de Docència, i l’organització i la gestió recauen en el Servei d’Activitats Culturals (SAC), del Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries. Aquesta iniciativa s’inscriu en la formació complementària que ofereix la UIB.

Data de publicació: 03/07/2020