Conferència de Vicent Partal «Els blocs, aire fresc en el món de la comunicació»

Cicle de conferències
Literatura sense papers: Fronteres de l'escriptura

Dia: dijous, 28 de febrer de 2008
Hora: 19 h
Lloc: edifici Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma.

El senyor Vicent Partal, periodista i director del diari electrònic Vilaweb, impartirà la conferència «Els blocs, aire fresc en el món de la comunicació» en el marc del cicle de conferències Literatura sense papers: Fronteres de l'escriptura.

Aquest cicle es planteja amb la voluntat d'oferir una aproximació als diferents fenòmens de contacte que relacionen la literatura amb altres disciplines artístiques i amb altres suports, des del cinema fins als videojocs, passant per la via digital. Es pretén així investigar l'espai interartístic i redefinir el límits del concepte de textualitat. El cicle complementa el taller d'escriptura en línia organitzat pel Servei d'Activitats Culturals de la UIB sota el títol Textos en moviment.

Aquesta activitat l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB amb amb elpatrocini de la Fundació Drac i la ccordinació de la doctora Margalida Pons, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, Àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, Universitat de les Illes Balears.

Data de publicació: 28/02/2008