Aproximadament 800 estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior visiten les seus de la UIB a Menorca i a Eivissa i Formentera

Jornades Vine a la Universitat

Aquesta setmana, del 6 al 10 de febrer, tenen  lloc les Jornades Vine a la Universitat a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera dins el programa La UIB amb tu. Les jornades s’emmarquen dins el pla de difusió de la informació prèvia a la matrícula que es preveu amb la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

Aquestes jornades s’adrecen a estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, amb la intenció que visitin la Seu universitària, i puguin rebre informació dels estudis que s’hi ofereixen. Així mateix visiten les instal·lacions i participen en la sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat.

Els objectius principals de la jornada són:

  • Ajudar els estudiants potencials a escollir el seu futur.
  • Donar a conèixer als estudiants les instal·lacions, els serveis de què disposa la Seu universitària i els recursos que es posen al seu abast.
  • Informar dels requisits i els procediments d’accés i d’admissió a la Universitat per als alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.
  • Presentar l’oferta d’estudis i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment els que s’ofereixen a la Seu.

Les jornades es realitzaran els dies 6, 8 i 10 de febrer de 2012 a la Seu universitària de Menorca i els dies 7, 9 i 10 de febrer de 2012 a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera.

Es preveu l’assistència de 800 alumnes aproximadament en total.

Documents relacionats

Data de publicació: 06/02/2012